Svensk partner

Fonvig Group er i stadig utvikling og søker nå en svensk tekstforfatter- og partner som kan inngå i vår bedrift som både drifts- og utviklingsansvarlig for våre svenske nettsider.

Hvem er vi?

Vi er et dansk-norsk web- og markedsføringsbyrå med spesiale i søkemotoroptimalisering, dette betyr vi bistår vår danske og norske kunder med søkemotoroptimalisering og webutvikling i WordPress.

Utenom dette, så driver vi også et stort nettverk av kvalitetsnettsider hvor vi tjener penger på affiliate marketing og det er dertil vi søker en svensk partner/tekstforfatter.

Vi har bygd og vil fortsette å bygge samt videreutvikle, svenske kvalitetsnettsider innen ulike nisjer hvor inntektskilden er affiliate marketing.

Hva vi ser etter

Vi ser etter en person med flair og interesse for digital markedsføring, så vel som webutvikling og har sitt spesiale som tekstforfatter.

Hvor vidt du har kunnskap, erfaring eller kompetanse innen digital markedsføring eller webutvikling, er ikke nødvendigvis viktig, det viktigste er at du mestre det svenske språket og er flink til å skrive.

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr å bli partner i allerede inntektsgivende nettsider som har påvist «proof of concept» og mulighet for å bli opplært i digital markedsføring, søkemotoroptimalisering og webutvikling i WordPress.

Dette er ikke en ansettelse eller vanlig type stilling, det er et partnerskap hvor inntekt deles likelig.

Er du interessert?

Er du interessert i å høre mer om partnerskapet, ta gjerne kontakt på Steffen@fonvig-group.com