Fonvig Group er et digitalt nett- og markedsføringsbyrå med hovedkontor i Oslo, Norge. Selv om vi er et norsk etablert selskap, har vi et kundekartotek som inneholder både danske, svenske og selvfølgelig norske selskaper. Vi streber etter å være det ledende resultatbaserte markedsføringsbyrået i Skandinavia og ha en digital tilstedeværelse over hele verden.

Fonvig Group Denmark

Fonvig Group Danmark

Fonvig Group startet i Danmark, men har siden flyttet til Oslo, Norge sammen med gründeren og gründeren Steffen Fonvig som står bak Fonvig Group. Les mer om våre tjenester i Danmark her.

Fonvig Group International

Fonvig Group er et Skandinavisk web- og markedsføringsbureau, men vi arbejder på tværs af alle landegrænser og derfor findes også Fonvig Group International. Her kan du læse mere om vores internationale tjenester og services.

Fonvig Group Legal

Om bedriften

Juridisk

Juridisk

Fonvig Group er et skandinavisk nett- og markedsføringsselskap registrert i Norge i det offentlige selskapsregisteret i Norge kalt Brønnøysundregistrene. Du finner bedriftsinformasjon nedenfor.

Juridisk navn: FONVIG GROUP

Organisasjonsnummer: NO-925414506

Forretningsadresse: Hesselbergs gate 7A, 0555 Oslo, Norge

Har du mottatt faktura fra Fonvig Group, men vet ikke hvordan du skal betale? Da kan du finne betalingsinformasjon på vår betalingsinformasjonsside.

Har du spørsmål til oss eller på annen måte trenger å komme i kontakt med oss, kan du finne kontaktinformasjon på kontaktsiden eller skrive direkte til til eier Steffen Fonvig på e-postadressen Steffen@fonvig-group.com for å få svar på dine spørsmål.