Google search SEO

Vi gjør din bedrift synlig på Google

Et SEO byrå du kan stole på

Fonvig Group er et nett- og markedsføringsbyrå, dette betyr at vi behersker de fleste nett- og markedsføringsstrategier, men det er visse disipliner vi er bedre på enn andre og SEO er et av elementene som gjør oss til det opplagte valget av partnere for online markedsføring .

Hjørnesteinen i våre tjenester er søkemotoroptimalisering (SEO) og det er dette vi primært tilbyr våre kunder.

Vår ekspertise, kunnskap og erfaring strekker seg langt innenfor SEO-verdenen og vi kan derfor tilby et bredt spekter av ulike typer SEO-tjenester og dermed hjelpe nesten alle på vei når det kommer til SEO.

Noen av våre kompetanseområder innen SEO

Alt i en SEO konsulent

On-page SEO

SEO eller søkemotoroptimalisering er vårt kompetanseområde. SEO bringer bedriften din opp på Google på relevante søk, og vi hjelper deg med alt fra start til slutt.

Lokal SEO

Lokal SEO tilhører off-page SEO, hvor koblingsbygging og andre SEO-disipliner også finnes. Et av elementene i off-side SEO som vi tilbyr hjelp med er synlighet på Google Maps, inkludert Google My Business.

Teknisk SEO

Teknisk SEO handler om alt fra nettsidehastighet til å sette opp XML-nettkartet og Robots.txt-filen. Teknisk SEO er et arbeidsområde få mestrer, men noe vi gjør en dyd av å kunne tilby våre kunder.

Linkbuilding

Inngående lenker, tilbakekoblinger eller lenkebygging, kjære barn, har mange navn og har du hørt om SEO, har du sikkert også hørt om lenkebygging. Linkbuilding er ikke så enkelt som mange vil ha det til og SEO-ekspertise er en nødvendighet dersom du skal jobbe med linkbuilding.

SEO rådgivning

Få nettstedet ditt analysert gratis og få profesjonelle SEO-råd som kan øke din synlighet på Google. Våre råd er upartiske og kan spare deg for mye penger i det lange løp.

SEO kurs

Trenger du generell kunnskap om SEO og ønsker et skreddersydd SEO-kurs som passer din nåværende SEO-kunnskap, kan vi hjelpe med det også. Hos Fonvig Group er vi eksperter på alle aspekter av SEO og kan tilby nyttige og lærerike SEO-kurs.

SEO er vårt kompetanseområde

WordPress & SEO-spesialist

La oss hjelpe med SEO-optimalisering av din nettside og merkevare, på denne måten kan du fokusere på de arbeidsområdene og oppgavene som du mestrer, samtidig som vi gjør det vi kan best, nemlig optimalisering for søkemotorer.

SEO Google

Lær mer om SEO

Finn svar på vanlige spørsmål om SEO

Hva er SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization og betyder søkemotoroptimalisering på norsk. Begrebet SEO dekker over mange ulike disipliner som blant annet kodning, innholdsproduksjon og webutvikling. Målet med SEO er å komme høyt i søkeresultatet på Google når det søkes etter noe som er relevant for din nettside.

Hva betyr SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization og oversetter til søkemotoroptimalisering på dansk. SEO brukes også som et begrep, hvorav mange sier «SEO-optimalisering». SEO betyr i bunn og grunn å ha en nettside eller annen type digital tilstedeværelse i beste kvalitet og som oppfyller en rekke betingelser og oppsettsmetoder som beskrevet av søkemotorene, inkludert Google som er den mest populære.

Hvor mye koster SEO?

SEO er en av markedsføringsstrategiene med høyest ROI og er også en av strategiene som tar lengst og derfor velger mange å hoppe over det, noe som i de fleste tilfeller er en stor feil. SEO koster mye penger, men sammenlignet med hva folk flest får igjen i form av kunder, er SEO en god investering.

Hvorfor velge oss for SEO?

Markedsføring på nett og spesielt SEO-optimalisering er vårt kompetanseområde og det vi driver med. Vi er også blant de billigste i SEO-bransjen og kan tilby billige SEO-tjenester fordi vi også har inntekter gjennom blant annet affiliate markedsføring.

Hva er våre priser for SEO?

Alle priser for SEO varierer fra kunde til kunde og oppgave til oppgave, derfor kan vi ikke si at SEO koster et spesifikt beløp, men vi kan opplyse at vår timepris er DKK 700. Normalt når vi starter et samarbeid med en bedrift, forbereder vi oss imidlertid , en prosjekt- og tilbudspris, slik at det ikke blir uforutsigbare utgifter for noen av partnerne.

Profesjonelle og pålitelige råd

Din uvildige SEO konsulent

Hos os er uvildig rådgivning helt grundlæggende, det er vores kunders ønsker og behov som er i fokus og vil sætter ikke vores egne agenda, ønsker eller behov foran vores rådgivning.

Du kan derfor være helt sikkert på at få den bedste SEO rådgivning hvis du vælger os. Stifteren af Fonvig Group, Steffen Fonvig er også godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, hvor en af betingelserne for at tilbyde rådgivning er, at man opfører sig som en uvildig rådgiver.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Puljer du bør holde øje med

Vi kan hjælpe dig med rådgivning gennem SMV:Digital

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen tilskudsordninger- eller puljer åbne hos SMV:Digital som dækker privat rådgivning, dog er det annonceret at der i udgangen af 2022 vil blive annonceret nye puljer indenfor privat rådgivning. Puljerne og tilskudsordningerne som vil annonceres i 2022 og åbne i 2023 er:

  • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
  • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
  • Skab værdi med dine data: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning

Alle 3 ovenstående tilskud fra SMV:Digital er tilskudsordninger vi kan hjælpe dig med som godkendt SMV:Digital rådgiver.

Ønsker du at få hjælp med at ansøge om tilskud hos SMV:Digital eller er du blot på jagt efter en SEO- og markedsføringsrådgiver til dit SMV:Digital projekt, så tag kontakt med os i dag.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss og få hjelp søkemotoroptimalisering

Takk for meldingen. Den er sendt.
Det oppstod en feil under forsøk på å sende meldingen. Prøv igjen senere.