Betalte spørreskjemaer og spørreundersøkelser er en måte vanlige nordmenn kan tjene penger på eller bli belønnet med gavekort og lignende eller delta i ulike lotterier med attraktive premier, på samme måte som konkurranser og andre nettspill.

YouGov, Opinionsland, Toluna og MonoSurveys er noen av de mest kjente undersøkelsespanelene som tilbyr betalte undersøkelser til vanlige nordmenn. Forbrukerundersøkelser er en enkel og enkel måte å tjene penger på nett, og det tar mindre enn 2 minutter å komme i gang.

Betalte spørreskjemaer og spørreundersøkelser er en måte vanlige nordmenn kan tjene penger på eller bli belønnet med gavekort og lignende eller delta i ulike lotterier med attraktive premier, på samme måte som konkurranser og andre nettspill.

Du kan derfor få betalt for å fylle ut spørreskjemaer på nett og svare på spørreundersøkelser hjemmefra i komforten av ditt eget hjem, så det blir ikke enklere eller bedre.

I denne guiden kan du lese mye mer om betalte spørreundersøkelser på nett, samt hvordan du kommer i gang med å tjene penger ved å svare på spørreskjemaer på nett.

Her kan du tjene mest på betalte undersøkelser på nett

Hvis du ønsker å komme i gang med betalte undersøkelser på nett, så er det noen få undersøkelsespaneler du bør holde deg unna, da de kan være juks og svindel. Hos Fonvig Group har vi satt oss for å finne de beste undersøkelsespanelene som betaler den høyeste belønningen per undersøkelse. Ikke alle paneler som tilbyr betalte spørreundersøkelser er like gode, fordi det ikke er det samme du får betalt for med de ulike panelene og derfor har vi ikke tatt med alle forbrukerpanelene på denne siden. På den annen side kan du finne et utvalg av panelene som tilbyr best betalte undersøkelser på nett og informasjon om panelene.

YouGov – Inntil 40 kroner per undersøkelse

YouGov er et internasjonalt forbrukerpanel opprettet i 2000. Med mer enn 18 millioner brukere på plattformen deres, er de den største betalte spørreundersøkelsesplattformen i verden.

Selskapet tilbyr betalte spørreundersøkelser og spørreskjemaer til generelle forbrukere, gitt til deg i samarbeid med deres partnere over hele verden, som alle har det til felles at de ønsker meninger og svar fra allmennheten for å styrke sin virksomhet, merkevare eller produkt.

Etter vår erfaring er YouGov panelet som tilbyr høyest belønning per undersøkelse og er derfor panelet som vi anbefaler at du melder deg på først.

Hos YouGov tjener du fiktive poeng som du kan bytte til enten gavekort eller lodd i lotteriet deres. I YouGovs lotteri kan du være med i trekningen av et luksusgavekort på 15 000 DKK hvis du vinner eller 5 000 DKK hvis du blir nummer 2-5 i loddtrekningen. Du kan ikke bytte YouGov-poengene dine mot ekte penger slik du kan med andre paneler som MonoSuveys og Toluna.

Meningstorget – Inntil 40 kroner per undersøkelse

Meningstorget er et av de største og mest anerkjente undersøkelsespanelene som tilbyr betalte undersøkelser i Norge. Forbrukerpanelet som finnes i mange forskjellige land er ekstremt populært på grunn av deres kontantutbetaling til PayPal, som lar brukere få betalt kontant for sine meninger.

I tillegg til kontantbetalinger til PayPal, kan du også bytte poengene dine mot gavekort til Zalando eller Just-eat.

Registrering hos forbrukerpanelet er 100 % gratis og du kan registrere deg på få minutter ved å bruke din G-mail eller Facebook-konto når du oppretter.

Norstatpanel – Inntil 40 kroner per undersøkelse

Norstatpanel er et skandinavisk undersøkelsespanel som tilbyr betalte spørreundersøkelser og betalte spørreskjemaer til generelle forbrukere i Skandinavia.

Så det er en måte du kan tjene penger på uten noen form for utdanning, erfaring eller spesifikk kunnskap. Du kan registrere deg og begynne å tjene penger som en vanlig norsk.

Norstatpanel er selvsagt ikke den eneste aktøren på markedet, det finnes mange ulike undersøkelsespaneler som tilbyr betalte undersøkelser. Hvis du vil komme i gang med betalte spørreundersøkelser.

Toluna – Inntil 35 kroner per undersøkelse

Toluna er et annet panel som også tilbyr kontant betaling av opptjente poeng, slik at du kan veksle poengene dine i deres plattform med ekte pengeoverføringer til PayPal-kontoen din.

Toluna er også et internasjonalt panel som samarbeider med Coca Cola, Amazon og Fiat, for å nevne noen. Dette er et tydelig signal om at Toluna er en seriøs plattform og et trygt sted å tjene penger på forskning.