Fonvig Group tjenester

Nett- og markedsføringsbyrå i øyehøyde

Vi er din komplette digitale samarbeidspartner

Fonvig Group er et nett- og markedsføringsbyrå du kan stole på. Vår kompetanse, erfaring og kunnskap innen web og markedsføring er basert på titusenvis av arbeidstimer og proof-of-concept på våre egne nettsider og merkevarer.

Vi tilbyr flere ulike tjenester innen nettmarkedsføring og nettstedutvikling, men våre primære arbeidsområder er WordPress og søkemotoroptimalisering.

Selv om våre primære arbeidsområder er WordPress og søkemotoroptimalisering, tilbyr vi også en rekke andre tjenester innen web og markedsføring, vi tilbyr også SEO av nettsider bygget i andre CMS-er som Shopify, Umbraco eller Prestashop.

Mange av våre kunder velger oss da vi kan levere en komplett løsning hvor vi står for hele deres digitale tilstedeværelse, samt drift og vedlikehold av deres online markedsføring og nettside.

På denne siden kan du finne informasjon om våre tjenester og priser, samt mye mer nyttig informasjon om våre tjenester.

Oversikt over våre tjenester innen

Digital markedsføring

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO, eller søkemotoroptimalisering på dansk, er et av våre kompetanseområder og det vi primært jobber med. SEO handler om synlighet på Google og hva enn du trenger hjelp med teknisk SEO eller ser etter en komplett løsning, kan vi hjelpe.

Linkbuilding

Inngående lenker, tilbakekoblinger eller lenkebygging, kjære barn, har mange navn og har du hørt om SEO, har du sikkert også hørt om lenkebygging. Linkbuilding er ikke så enkelt som mange vil ha det til og SEO-ekspertise er en nødvendighet dersom du skal jobbe med linkbuilding.

Digital prosjektledelse

Indgående links, backlinks eller linkbuilding, kært barn har mange navne og har du hørt om SEO så har du helt sikkert også hørt om linkbuilding. Linkbuilding er et ikke så enkelt som mange vil have det til at være og SEO ekspertise er en nødvendighed hvis man skal arbejde med linkbuilding.

Lokal SEO

Lokal SEO er en off-side SEO-disiplin og en av mange SEO-oppgaver som vi i Fonvig Group mestrer. En lokal oppføring på Google gir deg enorm synlighet i ditt lokale område og kan være avgjørende for din suksess på nettet. La oss hjelpe deg med å bli funnet på Google Maps gjennom lokal SEO.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en av de eldste markedsføringsstrategiene og er fortsatt en av de mest lønnsomme. Vi jobber daglig med e-postmarkedsføring med stor suksess og kan hjelpe deg med å sette opp og automatisere din e-postmarkedsføringsstrategi.

SEO rådgivning

Få nettstedet ditt analysert gratis og få profesjonelle SEO-råd som kan øke din synlighet på Google. Våre råd er upartiske og kan spare deg for mye penger i det lange løp.

Overblik over vores tjenesteydelser indenfor

Webutvikling i WordPress

Ny WordPress nettside

Trenger du en ny nettside? Så la oss lage en lynrask og vakker nettside i det velkjente CMS WordPress. Våre priser starter fra 10 000 kr.

Ny WordPress nettbutikk

Trenger du en ny nettbutikk? Så la oss lage en lynrask og vakker nettside i det velkjente CMS WordPress. Våre priser starter fra 17000 kr.

WP hastighetsoptimalisering

Din hjemmesides hastighed er både vigtigt for dine besøgende og for Google. En hurtig hjemmeside rangerer bedre på Google, da dette er en ranking-faktor. Lad os hjælpe jer med hastigoptimering i WordPress.

Ekspertise, erfaring og kompetanse

WordPress & SEO-spesialist

Fonvig Group driver med mange markedsføringsstrategier og jobber også i mange ulike typer CMS for utvikling av nettsider, men vår ekspertise, primære erfaring og beste kompetanse ligger i nettsideutvikling i WordPress og markedsføring på Google gjennom SEO.

Vi har jobbet med søkemotoroptimalisering og WordPress i mer enn +7 år og har brukt de første 10 000 timene i hver av de to disiplinene, og vi tør derfor å kalle oss spesialister på både WordPress og SEO.

Så hvis du har en WordPress-nettside eller trenger en utviklet og du også ønsker å få den på Google, så er vi det perfekte byrået å jobbe med.

WordPress & SEO spesialist
Fonvig Group er et spesialisert web- og markedsføringsbyrå i den forstand at vi beveger oss innenfor et mindre felt innen nettstedutvikling og nettmarkedsføring, men vi er eksperter på områdene vi beveger oss innenfor. Derfor er vi det opplagte valget som rådgiver dersom du skal søke om tilskudd fra SME:Digital og Erhvervshusene.
Fonvig Group er et mindre digitalt selskap, men det at vi er mindre gjør oss ikke dårligere, men rett og slett mer fokusert på hver enkelt kunde vi jobber med. Hos oss er din suksess vår suksess og gjennom råd og opplæring kan vi formidle kompetansen til å ta din virksomhet videre, også etter at samarbeidet er avsluttet.
Fonvig Group tar ikke inn alle kunder, ikke fordi vi ikke har tid, men hver enkelt kunde må passe innenfor vår kundemålgruppe og vi er derfor nøye med hvilke kunder vi tar imot. Vi er også et selskap som tror på at gode forretningspartnere skaper bedre resultater. Dette gjør at vi ofte har plass i kalenderen vår til nye og spennende kunder og prosjekter.
Fonvig Group er et proof-of-concept-selskap, fordi vi selv jobber med utvikling og markedsføring av egne merkevarer og nettsider, som vi tjener penger på gjennom affiliate markedsføring og annonsering, betyr dette at vi har hands-on erfaring med både våre egne merkevarer og nettsider, samt de til våre tidligere kunder.

Tidligere arbeid og forretningspartnere

Noen av våre anmeldelser

Steffenfonvig.dk

Necklas Jensen, Smilbart

Tilbake i 2017 startet jeg samarbeidet med Steffen, som fra starten har klart å levere virkelig gode og tilfredsstillende resultater. Totalt sett er jeg fortsatt, den dag i dag, veldig fornøyd med Steffens engasjement og resultatene han skaper for nettbutikkene mine.

Steffenfonvig.dk

Anders Fogh, Startup Central

Et sted som virkelig gir verdi! Steffen har hjulpet meg mye med en dypere forståelse av SEO men også en verdi for hvordan vi kan øke pull-trafikken vår med nye SEO-metoder. Jeg kan bare anbefale Fonvig til alle!

Norway

Cuong Do Dai, Flow Digital

Har både samarbeidet og fått hjelp av Steffen med SEO-relatert arbeid det siste halvåret; og jobben han har gjort har vært uvurderlig. Steffen har enorm arbeidskapsitet; som vises av hvor langt han strekker seg for å få jobben gjort. Han jobber med både integritet og effektivitet; og det har dermed vært en fornøyelse å samarbeide med han.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Trenger du hjelp?

Kontakt oss og få hjelp med webutvikling & digital markedsføring

Takk for meldingen. Den er sendt.
Det oppstod en feil under forsøk på å sende meldingen. Prøv igjen senere.