Få gratis hjelp fra oss

Vi hjelper deg med online markedsføring

Vi hjelper deg med online markedsføring

Markedsføring på nett er en fin disiplin å mestre, hos Fonvig Group er vi ikke bare eksperter på søkemotoroptimalisering, vår kompetanse strekker seg over all markedsføring på nett og vi kan derfor bistå som prosjektleder for din bedrift dersom du virkelig ønsker å komme i gang med markedsføring på nett.

Feilen vi oftest ser, og av samme grunn som vi tilbyr denne tjenesten, er at de leier inn et byrå til å håndtere markedsføringen deres eller flere enkeltpersoner for å dekke alle behov, men her oppstår det flere problemer enn løsninger og for deg som bedriftseier er dette kan bli mer hodepine enn en vekstreise slik det ellers skal være når man starter med digital markedsføring.

Hvis du i bedriften selv har overskudd å tukle med, men de mange oppgavene og spørsmålene som dukker opp når du ansetter noen til digital markedsføring, så kan et annet problem være at det er vanskelig å finne hode og hale i rapportene, resultatene og forklaringene. at det du har hyret inn kommer med, her står Fonvig Group som en sterk samarbeidspartner som jobber for at din bedrift skal få mest mulig for pengene og unngå å bli lurt eller betale for mye.

Se om vi kan hjelpe deg, det koster ingenting!

Hos Fonvig Group ønsker vi å hjelpe deg og din bedrift med å oppnå best mulig resultater og derfor kan du få en gratis konsultasjon hos oss, vi går i dybden med din bedrift og tilbyr deretter en times gratis konsultasjon om hva du bør gjøre og hvordan du skal gå videre, uavhengig av om vi kan hjelpe til med å løfte oppgavene eller ikke.

FAQs

FAQs

Ofte stilte spørsmål

Hva er digital markedsføring prosjektledelse?

Prosjektledelse innen nettmarkedsføring innebærer konsultasjoner, råd, veiledning og iverksetting av nødvendige tiltak for å oppnå gode resultater med nettmarkedsføring.

Hva koster digital markedsføring prosjektledelse?

Vår faste timepris er kr 1000,-/timen, dog utarbeider vi et pristilbud som er tilpasset din bedrift og behov, hvorav timeprisen mest sannsynlig vil være lavere enn dette.

Hvorfor velge oss til prosjektledelse?

Vi har mer enn +10 års erfaring med nettmarkedsføring og samarbeider med noen av de beste i bransjen, på denne måten er vi et sterkt og konkurransedyktig valg når det kommer til prosjektledelse innen nettmarkedsføring.

Slik kan vi hjelpe deg

Vi hjelper deg med digital markedsføring

Online markedsføring

Your Content Goes Here

Online markedsføring

Your Content Goes Here

Online markedsføring

Your Content Goes Here