Fonvig Group tjenester

Din profesjonelle digitale partner

Full kontroll over deres digitale tilstedeværelse

Markedsføring på nett er en fin disiplin å mestre, hos Fonvig Group er vi ikke bare eksperter på søkemotoroptimalisering, vår kompetanse strekker seg over all markedsføring på nett og vi kan derfor bistå som prosjektleder for din bedrift dersom du virkelig ønsker å komme i gang med markedsføring på nett.

Feilen vi oftest ser, og av samme grunn som vi tilbyr denne tjenesten, er at de leier inn et byrå til å håndtere markedsføringen deres eller flere enkeltpersoner for å dekke alle behov, men her oppstår det flere problemer enn løsninger og for deg som bedriftseier er dette kan bli mer hodepine enn en vekstreise slik det ellers skal være når man starter med digital markedsføring.

Hvis du i bedriften selv har overskudd å tukle med, men de mange oppgavene og spørsmålene som dukker opp når du ansetter noen til digital markedsføring, så kan et annet problem være at det er vanskelig å finne hode og hale i rapportene, resultatene og forklaringene. at det du har hyret inn kommer med, her står Fonvig Group som en sterk samarbeidspartner som jobber for at din bedrift skal få mest mulig for pengene og unngå å bli lurt eller betale for mye.

Se om vi kan hjelpe deg, det koster ingenting!

Hos Fonvig Group ønsker vi å hjelpe deg og din bedrift med å oppnå best mulig resultater og derfor kan du få en gratis konsultasjon hos oss, vi går i dybden med din bedrift og tilbyr deretter en times gratis konsultasjon om hva du bør gjøre og hvordan du skal gå videre, uavhengig av om vi kan hjelpe til med å løfte oppgavene eller ikke.

Oversikt over våre tjenester innen

Digital markedsføring

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO, eller søkemotoroptimalisering på dansk, er et av våre kompetanseområder og det vi primært jobber med. SEO handler om synlighet på Google og hva enn du trenger hjelp med teknisk SEO eller ser etter en komplett løsning, kan vi hjelpe.

Linkbuilding

Inngående lenker, tilbakekoblinger eller lenkebygging, kjære barn, har mange navn og har du hørt om SEO, har du sikkert også hørt om lenkebygging. Linkbuilding er ikke så enkelt som mange vil ha det til og SEO-ekspertise er en nødvendighet dersom du skal jobbe med linkbuilding.

Digital prosjektledelse

Indgående links, backlinks eller linkbuilding, kært barn har mange navne og har du hørt om SEO så har du helt sikkert også hørt om linkbuilding. Linkbuilding er et ikke så enkelt som mange vil have det til at være og SEO ekspertise er en nødvendighed hvis man skal arbejde med linkbuilding.

Lokal SEO

Lokal SEO er en off-side SEO-disiplin og en av mange SEO-oppgaver som vi i Fonvig Group mestrer. En lokal oppføring på Google gir deg enorm synlighet i ditt lokale område og kan være avgjørende for din suksess på nettet. La oss hjelpe deg med å bli funnet på Google Maps gjennom lokal SEO.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en av de eldste markedsføringsstrategiene og er fortsatt en av de mest lønnsomme. Vi jobber daglig med e-postmarkedsføring med stor suksess og kan hjelpe deg med å sette opp og automatisere din e-postmarkedsføringsstrategi.

SEO rådgivning

Få nettstedet ditt analysert gratis og få profesjonelle SEO-råd som kan øke din synlighet på Google. Våre råd er upartiske og kan spare deg for mye penger i det lange løp.

Overblik over vores tjenesteydelser indenfor

Webutvikling i WordPress

Ny WordPress nettside

Trenger du en ny nettside? Så la oss lage en lynrask og vakker nettside i det velkjente CMS WordPress. Våre priser starter fra 10 000 kr.

Ny WordPress nettbutikk

Trenger du en ny nettbutikk? Så la oss lage en lynrask og vakker nettside i det velkjente CMS WordPress. Våre priser starter fra 17000 kr.

WP hastighetsoptimalisering

Din hjemmesides hastighed er både vigtigt for dine besøgende og for Google. En hurtig hjemmeside rangerer bedre på Google, da dette er en ranking-faktor. Lad os hjælpe jer med hastigoptimering i WordPress.

Ekspertise, erfaring og kompetanse

WordPress & SEO-spesialist

Fonvig Group driver med mange markedsføringsstrategier og jobber også i mange ulike typer CMS for utvikling av nettsider, men vår ekspertise, primære erfaring og beste kompetanse ligger i nettsideutvikling i WordPress og markedsføring på Google gjennom SEO.

Vi har jobbet med søkemotoroptimalisering og WordPress i mer enn +7 år og har brukt de første 10 000 timene i hver av de to disiplinene, og vi tør derfor å kalle oss spesialister på både WordPress og SEO.

Så hvis du har en WordPress-nettside eller trenger en utviklet og du også ønsker å få den på Google, så er vi det perfekte byrået å jobbe med.

WordPress & SEO spesialist

Tidligere arbeid og forretningspartnere

Noen av våre anmeldelser

Steffenfonvig.dk

Necklas Jensen, Smilbart

Tilbake i 2017 startet jeg samarbeidet med Steffen, som fra starten har klart å levere virkelig gode og tilfredsstillende resultater. Totalt sett er jeg fortsatt, den dag i dag, veldig fornøyd med Steffens engasjement og resultatene han skaper for nettbutikkene mine.

Steffenfonvig.dk

Anders Fogh, Startup Central

Et sted som virkelig gir verdi! Steffen har hjulpet meg mye med en dypere forståelse av SEO men også en verdi for hvordan vi kan øke pull-trafikken vår med nye SEO-metoder. Jeg kan bare anbefale Fonvig til alle!

Norway

Cuong Do Dai, Flow Digital

Har både samarbeidet og fått hjelp av Steffen med SEO-relatert arbeid det siste halvåret; og jobben han har gjort har vært uvurderlig. Steffen har enorm arbeidskapsitet; som vises av hvor langt han strekker seg for å få jobben gjort. Han jobber med både integritet og effektivitet; og det har dermed vært en fornøyelse å samarbeide med han.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss og få hjelp

Takk for meldingen. Den er sendt.
Det oppstod en feil under forsøk på å sende meldingen. Prøv igjen senere.