Fonvig Group tjenester

Nett- og markedsføringsbyrå i øyehøyde

Vi er din komplette digitale samarbeidspartner

Fonvig Group er et nett- og markedsføringsbyrå du kan stole på. Vår kompetanse, erfaring og kunnskap innen web og markedsføring er basert på titusenvis av arbeidstimer og proof-of-concept på våre egne nettsider og merkevarer.

Vi tilbyr flere ulike tjenester innen nettmarkedsføring og nettstedutvikling, men våre primære arbeidsområder er WordPress og søkemotoroptimalisering.

Selv om våre primære arbeidsområder er WordPress og søkemotoroptimalisering, tilbyr vi også en rekke andre tjenester innen web og markedsføring, vi tilbyr også SEO av nettsider bygget i andre CMS-er som Shopify, Umbraco eller Prestashop.

Mange av våre kunder velger oss da vi kan levere en komplett løsning hvor vi står for hele deres digitale tilstedeværelse, samt drift og vedlikehold av deres online markedsføring og nettside.

På denne siden kan du finne informasjon om våre tjenester og priser, samt mye mer nyttig informasjon om våre tjenester.

Overblik over vores tjenesteydelser indenfor

Webutvikling i WordPress

Ny WordPress nettside

Trenger du en ny nettside? Så la oss lage en lynrask og vakker nettside i det velkjente CMS WordPress. Våre priser starter fra 10 000 kr.

Ny WordPress nettbutikk

Trenger du en ny nettbutikk? Så la oss lage en lynrask og vakker nettside i det velkjente CMS WordPress. Våre priser starter fra 17000 kr.

WP hastighetsoptimalisering

Din hjemmesides hastighed er både vigtigt for dine besøgende og for Google. En hurtig hjemmeside rangerer bedre på Google, da dette er en ranking-faktor. Lad os hjælpe jer med hastigoptimering i WordPress.

En nettside med teknisk SEO som fungerer

Få en rask & lesbar WordPress-nettside

I en av de siste oppdateringene til Googles algoritme kalt Core Web Vitals, ble det igjen lagt vekt på nettsidehastighet og denne gangen ble en rekke hastighetsparametere nå en gyldig rangeringsfaktor.

Dette betyr at din nettsides hastighet har en direkte innvirkning på rangeringene i søkeresultatene på Google og er dermed et enda viktigere element innenfor nettsideutvikling enn det var tidligere.

Fonvig Group er et spesialisert web- og markedsføringsbyrå og en av våre spesialiseringer er som kjent søkemotoroptimalisering, inkludert teknisk SEO.

Det vil si at når du får en ny nettside levert av oss, vil du få en lynrask nettside som oppfyller Googles nettsidehastighetsstandarder og vil stå sterkt mot dine konkurrenter på Google.

WordPress & SEO spesialist

Fonvig Group er et spesialisert web- og markedsføringsbyrå i den forstand at vi beveger oss innenfor et mindre felt innen nettstedutvikling og nettmarkedsføring, men vi er eksperter på områdene vi beveger oss innenfor. Derfor er vi det opplagte valget som rådgiver dersom du skal søke om tilskudd fra SME:Digital og Erhvervshusene.

Fonvig Group er et mindre digitalt selskap, men det at vi er mindre gjør oss ikke dårligere, men rett og slett mer fokusert på hver enkelt kunde vi jobber med. Hos oss er din suksess vår suksess og gjennom råd og opplæring kan vi formidle kompetansen til å ta din virksomhet videre, også etter at samarbeidet er avsluttet.

Hvor mye koster en ny nettside?

Priser på nettside og nettbutikk

Ny nettside

Fra11000NOK
  • WordPress
  • SEO basis
  • Teknisk SEO basis
  • Hastighetsoptimalisert

Ny nettbutikk

Fra17000NOK
  • WordPress + Woocommerce
  • SEO basis
  • Teknisk SEO basis
  • Hastighetsoptimalisert

Våre forretningspartnere

Slik lager vi profesjonelle WordPress hjemmesider

Samarbeid skaper verdi for alle og i Fonvig Group har vi et unikt og sterkt nettverk av partnere som hjelper oss å bli et av de beste web- og markedsføringsbyråene i Skandinavia. Her kan du finne noen av partnerne vi støtter når vi bygger profesjonelle nettsider i WordPress.

Simply logo

Webhosting

One.com er en domene- og webhotellleverandør som tidligere gikk under navnet Unoeuro. Her kan du kjøpe danske og utenlandske domener og samtidig få profesjonell webhotell til en billig penge.

Avada logo

WordPress tema

Avada er et av verdens ledende og bestselgende WordPress-temaer og er WordPress-temaet som vi bygger alle nettsidene våre i. Her får du en lynrask, sikker og vakker nettside, bygget med en enkel sidebygger.

WP Rocket logo

WordPress plugin

WP-rocket er den mest populære og brukte WordPress-pluginen for hastighetsoptimering på markedet, og etter vår erfaring er den også den beste. Med WP-rocket kan du enkelt og enkelt administrere hastighetsbestemmende faktorer på WordPress-nettstedet ditt.

Rank Math logo

WordPress plugin

SEO-verktøy er en nødvendighet for søkemotoroptimalisering og innenfor WordPress finnes det utallige SEO-plugins. Hos Fonvig Group bruker vi Rank Math, da det er den beste WordPress-pluginen for SEO.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Trenger du hjelp?

Kontakt oss og få hjelp med webutvikling & digital markedsføring

Takk for meldingen. Den er sendt.
Det oppstod en feil under forsøk på å sende meldingen. Prøv igjen senere.