Ny nettside

Vi er eksperter på CMS WordPress

Skaff deg en profesjonell nettside i WordPress

WordPress har blitt den mest populære plattformen for å bygge nettsider på grunn av dens brukervennlige grensesnitt, utallige tilpasningsmuligheter og robuste funksjonalitet. Med over 810 millioner nettsteder som bruker WordPress, som utgjør 43% av alle nettsider på internett, er det ingen tvil om dens popularitet og pålitelighet. I tillegg til dette har WordPress også en markedsandel på 64,2% innen CMS-markedet, som er over 10 ganger større enn sin nærmeste konkurrent. Med disse tallene er det tydelig at WordPress er et av de beste valgene for å bygge en nettside som passer dine behov og budsjett.

Fonvig Group er eksperter på WordPress og har over 10 års erfaring med å lage over 100 hjemmesider for både danske og norske kunder, i tillegg til våre egne nettsider. Vi kan hjelpe deg å realisere drømmen om en moderne hjemmeside med fokus på digital markedsføring og SEO. Velg oss som din partner for å få en hjemmeside som skiller seg ut og gir deg resultater.

Noen av våre kompetanseområder innen SEO

Alt i en SEO konsulent

On-page SEO

SEO eller søkemotoroptimalisering er vårt kompetanseområde. SEO bringer bedriften din opp på Google på relevante søk, og vi hjelper deg med alt fra start til slutt.

Lokal SEO

Lokal SEO tilhører off-page SEO, hvor koblingsbygging og andre SEO-disipliner også finnes. Et av elementene i off-side SEO som vi tilbyr hjelp med er synlighet på Google Maps, inkludert Google My Business.

Teknisk SEO

Teknisk SEO handler om alt fra nettsidehastighet til å sette opp XML-nettkartet og Robots.txt-filen. Teknisk SEO er et arbeidsområde få mestrer, men noe vi gjør en dyd av å kunne tilby våre kunder.

Linkbuilding

Inngående lenker, tilbakekoblinger eller lenkebygging, kjære barn, har mange navn og har du hørt om SEO, har du sikkert også hørt om lenkebygging. Linkbuilding er ikke så enkelt som mange vil ha det til og SEO-ekspertise er en nødvendighet dersom du skal jobbe med linkbuilding.

SEO rådgivning

Få nettstedet ditt analysert gratis og få profesjonelle SEO-råd som kan øke din synlighet på Google. Våre råd er upartiske og kan spare deg for mye penger i det lange løp.

SEO kurs

Trenger du generell kunnskap om SEO og ønsker et skreddersydd SEO-kurs som passer din nåværende SEO-kunnskap, kan vi hjelpe med det også. Hos Fonvig Group er vi eksperter på alle aspekter av SEO og kan tilby nyttige og lærerike SEO-kurs.

WordPress er vårt kompetanseområde

SEO- og WordPress-spesialist

Hos Fonvig Group er våre to kjerneområder WordPress og SEO. Dette er våre spisskompetanser som vi har bygget opp over lang tid med hardt arbeid og erfaring. Vi har en lidenskap for å lage nettsider som ikke bare ser bra ut, men også fungerer optimalt og rangerer høyt på søkemotorer. Ved å velge oss som din samarbeidspartner, kan vi hjelpe deg med å maksimere potensialet til din nettside og skape resultater som vil hjelpe deg å vokse din virksomhet.

Vi i Fonvig Group måler vår suksess på den positive innvirkningen vi skaper for våre kunder. Vi vet at dersom vi hjelper deg å oppnå suksess med din nettside, så vil dette også gjenspeile vår egen suksess. Derfor setter vi oss alltid mål som er i samsvar med dine behov og ønsker. Ved å jobbe sammen med deg, vil vi sikre at din nettside får den oppmerksomheten den fortjener, og vi vil jobbe hardt for å skape positive resultater for din virksomhet.

SEO- og WordPress-spesialist

Lær mer om SEO

Finn svar på vanlige spørsmål om SEO

Hva er SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization og betyder søkemotoroptimalisering på norsk. Begrebet SEO dekker over mange ulike disipliner som blant annet kodning, innholdsproduksjon og webutvikling. Målet med SEO er å komme høyt i søkeresultatet på Google når det søkes etter noe som er relevant for din nettside.

Hva betyr SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization og oversetter til søkemotoroptimalisering på dansk. SEO brukes også som et begrep, hvorav mange sier «SEO-optimalisering». SEO betyr i bunn og grunn å ha en nettside eller annen type digital tilstedeværelse i beste kvalitet og som oppfyller en rekke betingelser og oppsettsmetoder som beskrevet av søkemotorene, inkludert Google som er den mest populære.

Hvor mye koster SEO?

SEO er en av markedsføringsstrategiene med høyest ROI og er også en av strategiene som tar lengst og derfor velger mange å hoppe over det, noe som i de fleste tilfeller er en stor feil. SEO koster mye penger, men sammenlignet med hva folk flest får igjen i form av kunder, er SEO en god investering.

Hvorfor velge oss for SEO?

Markedsføring på nett og spesielt SEO-optimalisering er vårt kompetanseområde og det vi driver med. Vi er også blant de billigste i SEO-bransjen og kan tilby billige SEO-tjenester fordi vi også har inntekter gjennom blant annet affiliate markedsføring.

Hva er våre priser for SEO?

Alle priser for SEO varierer fra kunde til kunde og oppgave til oppgave, derfor kan vi ikke si at SEO koster et spesifikt beløp, men vi kan opplyse at vår timepris er DKK 700. Normalt når vi starter et samarbeid med en bedrift, forbereder vi oss imidlertid , en prosjekt- og tilbudspris, slik at det ikke blir uforutsigbare utgifter for noen av partnerne.

Profesjonelle og pålitelige råd

Din nye SEO konsulent

Fonvig Group tilbyr effektive SEO-tjenester som kan hjelpe norske bedrifter med å øke synligheten sin på Google. Vår SEO-ekspertise inkluderer søkeordoptimalisering, teknisk SEO, lenkebygging og innholdsoptimalisering. Vi bruker kun hvit-hatt metoder som er i tråd med Googles retningslinjer for å sikre langsiktig og bærekraftig suksess for våre kunder. Med vår hjelp kan bedriften din oppnå høyere rangeringer på søkemotorresultatsidene, øke trafikken til nettsiden og forbedre konverteringsraten. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine SEO-mål.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Vårt fokus er din bedrift

Økt synlighet skaper økte inntekter

Vårt fokus hos Fonvig Group er å skape mer verdi for bedrifter ved å optimalisere deres online synlighet og hjelpe dem med å oppnå bedre resultater med mindre ressurser. Med vår omfattende erfaring innen SEO-rådgivning kan vi hjelpe din bedrift med å øke synligheten på Google og drive mer trafikk til nettsiden din.

Vi jobber med å optimalisere søkeord, innhold og teknisk SEO, samt å bygge sterke lenkeprofiler, alt med mål om å forbedre din rangering på søkemotorresultatsidene. Resultatet er at din bedrift kan oppleve høyere omsetning og profitt for samme arbeid og investering i markedsføring. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vår SEO-rådgivning kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes på nett.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss og få hjelp SEO

Takk for meldingen. Den er sendt.
Det oppstod en feil under forsøk på å sende meldingen. Prøv igjen senere.